Ophav: Tkliwi nihiliści opanowujący pozycję dystansu

Om Exprobloggen

Exprobloggen er en tanke om frihed, der realiseres.
Friheden til at ytre sig om hvordan det er at være i prostitution. Hvordan det er at stå og se på prostitution. Være relateret til mennesker i prostitution. Og meget mere.

Der er mange mennesker for hvem prostitution har betydet ødelagt liv, parforhold og familier.
Børn der har lidt under, at en forælder var i prostitution. Forældre der vrider sig af bekymring over, deres unge eller voksne søn/datter er i prostitution. Dem der har lagt kroppe til. Og sind.

Exprobloggen er skabt ud fra et savn efter dem som døde. Tog deres eget liv fordi de ikke længere kunne face at leve med alt for mange hænder på deres krop. For mange indtrængende blikke. Sveden som en evig hinde over huden.

Bloggen er et udtryk for respekt for alle dem som ingen stemmer har. Eller de stemmer de har, har svært ved at finde ører der lytter.
Tanker der forvilder sig rundt og rundt i sit eget sind og aldrig får forløsningen ved at blive delt og talt højt.

Og så er Exprobloggen skabt ud fra en længsel efter at blive fri for, at skulle retfærdiggøre hvorfor man ikke synes prostitution er et gode. For mig. Dig. Dem. De andre. For kvinder, mænd, børn. Prostitutionsdebatten er aggressiv og ensformig. De samme argumenter skubbes frem og tilbage mellem for & imod fronterne. Og der skabes primært mere og mere afstand.
Trods det at her i landet er mennesker der trænger til hjælp. De har det meget skidt. Og de har ingen steder at få hjælp.

Exprobloggen er langt fra en brugbar konkret hjælp. Men det er pladsen til at ytre sig om det som brænder på inden i.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar